Onlineträning med Olof

Olof Flemström

Onlineträning med Olof

55 55 people viewed this event.

Pilotgrupp startar inom kort. Mejla intresse till info@movnatsverige.se

Program

Vi börjar med att testa att följa MovNats Nybörjarprogram som består av tre pass i veckan, på 30-45 min, i 20 veckor, som är väldigt uttänkta och bra stegrade.

Vi kan också följa dito Medelprogrammet.

Eller deras veckopass som de skickar ut.

Ett annat alternativ är att gå igenom varje färdighet teknik för teknik, från grunden och upp. Se vad som är lätt och svårt, och sedan följer man ovanstående eller tränar mer på det som är svårast för flest. Kallas för Get on ramp eller liknande i Crossfit, komma upp på banan:)

Pris

Gratis till en början, då detta är ett experiment. Funkar det bra och jag känner att jag vill fortsätta, så tar jag rimligt betalt för det.

Redskap som behövs

Dessa meddelas på sista passet veckan innan.

Förutom en smartfon eller dator så behövs generellt ofta någonting att hänga i, någonting tungt att bära, och en något plankliknande, 6-10 cm bred, 2-3 m lång att gå balans på och en plan yta.

Man klarar sig långt med hemmagjorda/lokalt plockade objekt, men vill man köpa något av detta som räcke, medicin-/slamboll eller kettelbells, kan man gå in på www.nordicfighter.se och lägga allt det i varukorgen, ta en skärmdump på den eller det man vill köpa och maila det till info@naturligrorelse.se, så får man 10% rabatt genom oss.

Klädråd

När det är varmt brukar jag träna barfota, barbröstad/linne (men t-shirt kan vara bra vid markrörelse, tex om man hasar sig fram på mage/rygg/axlar på en gräsmatta), korta badbyxor istället för kallingar så att jag kan ta ett dopp direkt efter och MovNatshorts ovanpå.

När det blir kallare så har jag mössa, t-shirt i Merinoull som värmer även blöt, en vattenskyddande tunn vindjacka ovanpå (om det är riktigt kallt även en tjockare jacka över detta), målarhandskar med skinngrepp, MovNatshorts, mjukisbyxor över, merinoullsstrumpor, barfotasimulerande skor Merrells eller Vivo barefoot som är relativt billiga, har nu upptäckt Xero shoes som också är billiga. Klarar ganska låga temperaturer i detta.

Additional Details

Ticket Options –

Ticket Price –

 

Date And Time

 

Location

Online event

Share With Friends


Publicerat

i

av

Etiketter: